Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Zaragozano (1585325) - AD SECANO (1369111) » 501542239: T45/J7/VII

Liga 501542239 Información oficial sobre el partido 501542239 en Hattrick

10.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VII.829 (38865)

Racing Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Racing Zaragozano' en el partido 1 - 0 AD SECANO Alineación oficial del equipo 'AD   SECANO' en el partido
Mario von Zahn (22') 1 - 0
Racing Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Racing Zaragozano' en el partido 1 - 0 AD SECANO Alineación oficial del equipo 'AD   SECANO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Racing Zaragozano' en el partido 2 - 0 AD SECANO Alineación oficial del equipo 'AD   SECANO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Zaragozano

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Racing Zar s'avançava al marcador al minut 22, després d'un rebot que va caçar en Mario von Zahn per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Racing Zar va ser a punt de marcar al minut 24, quan el seu jugador Asen Mladenov va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Gerardo Batalla haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Racing Zar al minut 33.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mario von Zahn va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eugenio Pasquariello de Racing Zar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): El jugador de Racing Zar Manuel Roses va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Edvard Hultflod va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 39 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alberto Villota va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Jorge Alves.

AD SECANO

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El SECA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Aitanu Ovando Ferrer va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Esteban Neruda de SECA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Gerardo Batalla de SECA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del SECA puguin veure en Otfried Stumpfeldt jugant de nou; ja que al minut 83 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Juan Sánchez el va substituir sense tenir temps d'escalfar.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Juan Sánchez de SECA va abandonar el terreny de joc després de 83 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Ignacio Valdivieso va entrar en el seu lloc.
  • 093 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Quan Guillermo Sáiz va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 86, SECA sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • Minuto 86 (Jugador de campo como portero): Gerardo Batalla es va veure obligat a provar sort com a porter.