Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UtreranosGloriosos (1599622) - Davison (121167) » 501541657: T45/J1/VII

Liga 501541657 Información oficial sobre el partido 501541657 en Hattrick

29.11.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VII.819 (38855)

FranzTeam FC Alineación oficial del equipo 'FranzTeam FC' en el partido 0 - 5 Davison Alineación oficial del equipo 'Davison' en el partido
0 - 1 Krzysztof Dykas (41')
0 - 2 Klaus Gell (48')
0 - 3 Ivan Francesca (64')
0 - 4 Krzysztof Dykas (68')
0 - 5 Jorge García de Alcaraz (73')
FranzTeam FC Alineación oficial del equipo 'FranzTeam FC' en el partido 0 - 5 Davison Alineación oficial del equipo 'Davison' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FranzTeam FC Alineación oficial del equipo 'FranzTeam FC' en el partido 0 - 4 Davison Alineación oficial del equipo 'Davison' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FranzTeam FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zaqueo Barizo.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Zaqueo Barizo va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de FranzTeam es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 094 Minuto 21 (Tirita (médico)): Estevo Añel va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de FranzTeam estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Gonzalo Vasallo va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Davison

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Krzysztof Dykas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Klaus Gell va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ivan Francesca, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Krzysztof Dykas va augmentar l'avantatge de Davison a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tito Ereinozaga va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jorge García de Alcaraz, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tito Ereinozaga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Davison va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Guillermo Amigó va quedar-se sol davant el porter Gonzalo Marroquín, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Ivan Francesca va estar a punt de posar per davant a Davison amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gonzalo Marroquín va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Krzysztof Dykas de Davison va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 77 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge García de Alcaraz de Davison amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Krzysztof Dykas de Davison va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Tito Ereinozaga va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.