Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vodkajunior (120045) - Freedonia FC (1368461) » 501539772: T45/J5/VII

Liga 501539772 Información oficial sobre el partido 501539772 en Hattrick

27.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VII.785 (38821)

Real Madrid_C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid_C.F.' en el partido 1 - 5 Albas C.F. Alineación oficial del equipo 'Albas C.F.' en el partido
0 - 1 Gianfilippo Negrini (56')
0 - 2 Óscar Vázquez (64')
Fernando Gil (71') 1 - 2
1 - 3 Xelasio Verdes (86')
1 - 4 Cosmin Titirişcă (89')
1 - 5 Xelasio Verdes (89')
Real Madrid_C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid_C.F.' en el partido 1 - 5 Albas C.F. Alineación oficial del equipo 'Albas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Real Madrid_C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Madrid_C.F.' en el partido 1 - 8 Albas C.F. Alineación oficial del equipo 'Albas C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid_C.F.

Goles Goles

  • 104 Minuto 71 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Fernando Gil va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Madrid_C.F.: 1 a 2 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Al minut 8, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 203 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Marco Velásquez i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Madrid_C.F., però el xut de Guillermo Campos va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Rendueles de Madrid_C.F. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Tadeyo Coquero de Madrid_C.F. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Semblava que Antoni Gassó s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Albas C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Marco Velásquez arribés a peus de Gianfilippo Negrini, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Albas el 0 - 1.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Óscar Vázquez de Albas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 86 minuts, el tirador de faltes del Albas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Xelasio Verdes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cosmin Titirişcă, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Albas va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Xelasio Verdes, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Tolga Selçuk de Albas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89 en Filimonas Samoladas va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 86 (Lesión (no subst.)): Quan en Rayco Écija es va retirar del terreny de joc al minut 86 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Albas es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.
  • Minuto 86 (Jugador de campo como portero): Un jugador de camp es va veure obligat a substituir el porter, i l'únic valent que es va oferir voluntari va ser Marco Velásquez .