Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WHITE WALKERS F.C (309949) - Alcabre for ever (1369198) » 501537955: T45/J13/VII

Liga 501537955 Información oficial sobre el partido 501537955 en Hattrick

21.02.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / VII.752 (38788)

Bola Extra Alineación oficial del equipo 'Bola Extra' en el partido 1 - 2 Alcabre for ever Alineación oficial del equipo 'Alcabre for ever' en el partido
0 - 1 Diego Fontdemora (29')
Ramón Paz (39') 1 - 1
1 - 2 Vuk Ristić (61')
Bola Extra Alineación oficial del equipo 'Bola Extra' en el partido 1 - 2 Alcabre for ever Alineación oficial del equipo 'Alcabre for ever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bola Extra Alineación oficial del equipo 'Bola Extra' en el partido 2 - 0 Alcabre for ever Alineación oficial del equipo 'Alcabre for ever' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bola Extra

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Ramón Paz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 39, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Isaac Fernández Reguera va ridiculitzar a en Dejan Radisavljević amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de B.E. tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Javier Boj ho va intentar al minut 42 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): B.E. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Javier Boj va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Marc Roigé.
  • 287 Minuto 84 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del B.E. va deixar en bona posició a en Felicio Fresneda per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 89 (Ocasión tiro lejano): Al minut 89 un refús amb el peu d'en Marc Roigé va anar a parar als peus del 杜 (Du) 偌富 (Ruofu) que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Després de 81 minuts jugats, Arturo Durandio es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Xavier Morales.
  • 093 Minuto 89 (Lesión (no subst.)): Quan en Xavier Morales es va retirar del terreny de joc al minut 89 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de B.E. es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Alcabre for ever

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Alcabre van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Diego Fontdemora va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Alcabre va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 61, quan Vuk Ristić, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Alcabre van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Stephan Wella des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Alcabre va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Silvestre Outomuro va sortir per sobre el travesser.