Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alcabre for ever (1369198) - Power Team C. F (120710) » 501537949: T45/J12/VII

Liga 501537949 Información oficial sobre el partido 501537949 en Hattrick

14.02.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 12 / VII.752 (38788)

Alcabre for ever Alineación oficial del equipo 'Alcabre for ever' en el partido 2 - 2 Ahorrasi CF Alineación oficial del equipo 'Ahorrasi CF' en el partido
0 - 1 Ali Abramczik (2')
0 - 2 Mazin Sulaiman Da'na (42')
Vivian Teacă (60') 1 - 2
Vivian Teacă (75') 2 - 2
Alcabre for ever Alineación oficial del equipo 'Alcabre for ever' en el partido 2 - 2 Ahorrasi CF Alineación oficial del equipo 'Ahorrasi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Alcabre for ever Alineación oficial del equipo 'Alcabre for ever' en el partido 0 - 5 Ahorrasi CF Alineación oficial del equipo 'Ahorrasi CF' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcabre for ever

Goles Goles

  • 100 Minuto 60 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Vivian Teacă va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 1 - 2.
  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de 75 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Alcabre, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Vivian Teacă de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Alcabre, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Arnout Borin va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Stephan Wella no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Al minut 35 de partit, el jugador Adalberto Vilariño de Conso de Alcabre es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Moisès Clarissó ocupà el lloc d'en Marc Roigé al 40 minuts, dos minuts després que el jugador de Alcabre quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 55 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 55 de partit, quan un jugador de Alcabre, en Arnout Borin, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Ahorrasi CF

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): Valerio Rasicci va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ali Abramczik, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Mazin Sulaiman Da'na va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 42, i va fer pujar el 0 - 2 per a Ahorrasi.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ali Abramczik, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luis Dordas es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Chokri Ben Younes va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Arvid Fredslund de Ahorrasi va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Dordas va prendre el seu rol al minut 29.
  • 090 Minuto 64 (Tirita): Passats 64 minuts de joc, en Luis Dordas de Ahorrasi va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): Mazin Sulaiman Da'na semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.