Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mldarchitecture (488871) - Rebordaos (1457406) » 501528426: T45/J1/VII

Liga 501528426 Información oficial sobre el partido 501528426 en Hattrick

29.11.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VII.582 (38618)

mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido 0 - 6 yeguas S.D. Alineación oficial del equipo 'yeguas S.D.' en el partido
0 - 1 Maxime Song (38')
0 - 2 Gani Özerk (41')
0 - 3 Maxime Song (42')
0 - 4 Óscar Salvador (44')
0 - 5 Gani Özerk (67')
0 - 6 Sergio Hulliger (85')
mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido 0 - 6 yeguas S.D. Alineación oficial del equipo 'yeguas S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido 0 - 1 yeguas S.D. Alineación oficial del equipo 'yeguas S.D.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mldarchitecture

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mldarchitecture va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Herbert Ma, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 89 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sieb van der Dop, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Hossam Abou El Ela va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de mldarchitecture que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Herbert Ma.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Herbert Ma va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que mldarchitecture va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jędrzej Dąbrowicz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

yeguas S.D.

Goles Goles

  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Eduard Alexă va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Maxime Song, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Gani Özerk va augmentar l'avantatge de yeguas a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Maxime Song de yeguas va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 42.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Óscar Salvador va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 44, i va fer pujar el 0 - 4 per a yeguas.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Gani Özerk va aprofitar un error defensiu al minut 67, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a yeguas.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a yeguas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sergio Hulliger es rifés el porter i marqués el 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del yeguas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Mikkel Ustrup, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Maxime Song va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Mikkel Ustrup al minut 88, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Sebastian Amodeo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Óscar Salvador.