Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA XAVINETA DE XAVI HERNANDEZ (1366637) - mldarchitecture (488871) » 501528418: T45/J10/VII

Liga 501528418 Información oficial sobre el partido 501528418 en Hattrick

31.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / VII.582 (38618)

Olimpico Leganes Alineación oficial del equipo 'Olimpico Leganes' en el partido 3 - 0 mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido
Adolfo Carneiro (40') 1 - 0
Juan Hano (73') 2 - 0
Pedro Pallars (75') 3 - 0
Olimpico Leganes Alineación oficial del equipo 'Olimpico Leganes' en el partido 3 - 0 mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olimpico Leganes Alineación oficial del equipo 'Olimpico Leganes' en el partido 4 - 0 mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpico Leganes

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Adolfo Carneiro de Olimpico aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Olimpico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Hano va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Olimpico va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pedro Pallars, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Hano va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Herbert Ma va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aert van Baalen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 55 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Sándor Vaczlavik va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Ibán Pontenova, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sándor Vaczlavik va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adolfo Carneiro de Olimpico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Richi Ernst s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Passats 14 minuts de joc, en Juan Hano de Olimpico va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

mldarchitecture

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): mldarchitecture van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 22 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sieb van der Dop no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Eduardo Fernandes Fonseca va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de mldarchitecture que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de mldarchitecture van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Florent Perrin va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 82 (Lesión (no subst.)): Sieb van der Dop no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el mldarchitecture amb un home menys.