Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

chacaritas wnr (493323) - sevilla AF (489870) » 501528224: T45/J2/VII

Liga 501528224 Información oficial sobre el partido 501528224 en Hattrick

06.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VII.579 (38615)

Morrallita Alineación oficial del equipo 'Morrallita' en el partido 5 - 2 ManRed F.C. Alineación oficial del equipo 'ManRed F.C.' en el partido
0 - 1 Jesús Ventura (15')
Sebastián Zuluaga (24') 1 - 1
1 - 2 Jesús María González Campillo (28')
Lê Thanh Phương (40') 2 - 2
Pere Jordi Barberà (70') 3 - 2
严 (Yan) 清君 (Qingjun) (80') 4 - 2
Mariusz Brzęczyszczykiewicz (84') 5 - 2
Morrallita Alineación oficial del equipo 'Morrallita' en el partido 5 - 2 ManRed F.C. Alineación oficial del equipo 'ManRed F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Morrallita Alineación oficial del equipo 'Morrallita' en el partido 5 - 1 ManRed F.C. Alineación oficial del equipo 'ManRed F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 5.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morrallita

Goles Goles

  • 111 Minuto 24 (Gol por el centro): Passat el minut 24 de joc, Sebastián Zuluaga facilitava les coses al Morrallita amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Lê Thanh Phương va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 40.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Morrallita va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 70 Pere Jordi Barberà va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Morrallita a 4 - 2. 严 (Yan) 清君 (Qingjun) va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Mariusz Brzęczyszczykiewicz va incrementar l'avantatge de Morrallita amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a Morrallita per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Julius Vester, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Alberto Toledo de Morrallita va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gilberto Soldevilla de Morrallita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Rupert Duisburg de Morrallita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Girolamo Cardamone.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Quincy van Galen es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Lê Thanh Phương.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79 de partit, el jugador Pere Jordi Barberà de Morrallita es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

ManRed F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, ManRed es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jesús Ventura es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): ManRed va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 28. Jesús María González Campillo va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Botond Novák va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Jesús María González Campillo que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 208 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Quique Álvarez de Miranda va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Silvio Ozores aquest no va estar a l'altura.
  • 209 Minuto 58 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Alberto Toledo van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Pablo Carul a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Quique Álvarez de Miranda la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de ManRed havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): El jugador de ManRed Luis Rojas Caro va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Silvio Ozores va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 66 (Lesión): Verísimo Alvarado no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Prudenci Sorigué.
  • 093 Minuto 76 (Lesión (no subst.)): ManRed no podia fer cap canvi en Álvaro Sáinz va deixar el terreny de joc al minut 76 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.
  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Quique Álvarez de Miranda va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 39 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a 谭 (Tan) 明庆 (Mingqing) no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Jesús María González Campillo que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.