Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Campana (801712) - UD. FTR (1433096) » 501527148: T45/J14/VII

Liga 501527148 Información oficial sobre el partido 501527148 en Hattrick

28.02.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / VII.559 (38595)

Los Pifutos Alineación oficial del equipo 'Los Pifutos' en el partido 5 - 2 Vía Penca Alineación oficial del equipo 'Vía Penca' en el partido
Facundo Besteiro (2') 1 - 0
Valentin Petrovich (18') 2 - 0
Stanislav Bochkov (64') 3 - 0
3 - 1 Daniel Forcas (80')
Julien Lafage (86') 4 - 1
Julien Lafage (88') 5 - 1
5 - 2 Vicente Egozcue (88')
Los Pifutos Alineación oficial del equipo 'Los Pifutos' en el partido 5 - 2 Vía Penca Alineación oficial del equipo 'Vía Penca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pifutos Alineación oficial del equipo 'Los Pifutos' en el partido 3 - 1 Vía Penca Alineación oficial del equipo 'Vía Penca' en el partido
Tiene suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pifutos

Goles Goles

  • 185 Minuto 2 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pifutos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Facundo Besteiro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Pifutos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Valentin Petrovich des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Stanislav Bochkov de Pifutos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Julien Lafage era molt més ràpid que el defensa Maurycy Siemieniewicz. Al minut 86, el jugador de Pifutos va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 4 - 1.
  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Pedro Gardoqui la va rematar Julien Lafage amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pifutos el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): En José Eduardo Gonçalves es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Passaven 29 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Simon Kristensen va rematar alt.
  • 215 Minuto 85 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Julien Lafage va rebre molts aplaudiments. Al minut 85 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Valentin Petrovich de Pifutos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Baltasar Silva de Pifutos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 84 (Lesión (no subst.)): Quan Xuvenal Armero va abandonar el terreny de joc a causa d'una lesió al genoll al minut 84, Pifutos sense poder fer cap substitució, van acabar jugant amb un home menys.
  • Minuto 84 (Jugador de campo como portero): Com que no hi havia ningú a la porteria, Willy Carrera va haver de d'abandonar la seva posició i posar-se sota els pals.

Vía Penca

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Daniel Forcas de Penca després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 els aficionats de Penca van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Vicente Egozcue va anotar el 5 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Daniel Pontes va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Xuvenal Armero no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 53 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Sébastien Charbonnel amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 250 Minuto 77 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Pedro Casasola l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 253 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Penca van seguir progressant per la banda dreta. Vicente Egozcue va tenir la seva oportunitat al minut 87, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Arenas Arnal de Penca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): El jugador de Penca José Luis Guecho va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Maurycy Siemieniewicz va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): En Albert Radford ocupà el lloc d'en Isaac Baque al 67 minuts, dos minuts després que el jugador de Penca quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.