Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bestia Parda FC (1414324) - Albaicín C.F. (776848) » 501525641: T45/J1/VII

Liga 501525641 Información oficial sobre el partido 501525641 en Hattrick

29.11.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VII.533 (38569)

Bestia Parda FC Alineación oficial del equipo 'Bestia Parda FC' en el partido 2 - 0 The Tundas Alineación oficial del equipo 'The Tundas' en el partido
Dénes Somlai (83') 1 - 0
Avinoam Ben-Baruch (87') 2 - 0
Bestia Parda FC Alineación oficial del equipo 'Bestia Parda FC' en el partido 2 - 0 The Tundas Alineación oficial del equipo 'The Tundas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bestia Parda FC Alineación oficial del equipo 'Bestia Parda FC' en el partido 3 - 0 The Tundas Alineación oficial del equipo 'The Tundas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bestia Parda FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Bestia va ser Dénes Somlai.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Avinoam Ben-Baruch de Bestia va fer un bon esprint per escapar-se de Leopold Jäger i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Bestia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Anselmo Imperial va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Paolo D'Ambrogio del Bestia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Bestia va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Inhar Aietxu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38, Paolo D'Ambrogio arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Iñaki Maiquez Barahona, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Dénes Somlai, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Drahomír Bernátek.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Paolo D'Ambrogio de Bestia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Semblava que Drahomír Bernátek s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

The Tundas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Tundas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Gimeno Couto des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tundas, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Idomeneas Takounis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Friedrich Becker de Tundas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Friedrich Becker es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niccolò Bartolini de Tundas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.