Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Naughty Boys FC (771886) - Once Guerreros F.C. (1372295) » 501524580: T45/J2/VII

Liga 501524580 Información oficial sobre el partido 501524580 en Hattrick

06.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VII.514 (38550)

VidBat's Alineación oficial del equipo 'VidBat's' en el partido 3 - 2 tormitos Alineación oficial del equipo 'tormitos' en el partido
Pedro Maffioletti (6') 1 - 0
Juan Momediano (16') 2 - 0
Pablo Bagazgoitia (30') 3 - 0
3 - 1 Karlos Wilson (35')
3 - 2 Karlos Wilson (43')
VidBat's Alineación oficial del equipo 'VidBat's' en el partido 3 - 2 tormitos Alineación oficial del equipo 'tormitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VidBat's Alineación oficial del equipo 'VidBat's' en el partido 4 - 0 tormitos Alineación oficial del equipo 'tormitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VidBat's

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del VidBats contenien la respiració mentre en Pedro Maffioletti s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de VidBats va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Momediano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del tormitos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo Bagazgoitia la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del VidBats es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 30.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Eliseo Áncora, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Luis Alegría gairebé va marcar per a VidBats des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): VidBats es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tiziano Trielli no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manolo Herrera al camp.

tormitos

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Un mica després, Karlos Wilson de tormitos va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Karlos Wilson va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, tormitos, al minut 43. El marcador va canviar a 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 21, quan un error defensiu va deixar Yaroslav Prishchep completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de tormitos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Diego Forcia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 70 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pulpeiro Noya va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rupert Rädlinger de tormitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Pasquale Caligiuri de tormitos va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pulpeiro Noya va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Diego Forcia va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.