Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Hospitalet (1595768) - Guada returns (439178) » 501522056: T45/J14/VII

Liga 501522056 Información oficial sobre el partido 501522056 en Hattrick

28.02.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / VII.468 (38504)

F.C. Hospitalet Alineación oficial del equipo 'F.C. Hospitalet' en el partido 2 - 2 Guada returns Alineación oficial del equipo 'Guada returns' en el partido
Grégory Chevalier (27') 1 - 0
Alfonso Jerez (72') 2 - 0
2 - 1 Alexandre Magno Falcão (80')
2 - 2 Alfonso Agustín Fonfría (85')
F.C. Hospitalet Alineación oficial del equipo 'F.C. Hospitalet' en el partido 2 - 2 Guada returns Alineación oficial del equipo 'Guada returns' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Hospitalet Alineación oficial del equipo 'F.C. Hospitalet' en el partido 2 - 0 Guada returns Alineación oficial del equipo 'Guada returns' en el partido
Tiene un resultado normal 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Hospitalet

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Passats 27 minuts, Grégory Chevalier, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. F.C.H. es posava per davant!
  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alfonso Jerez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Umutcan Adni va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Grégory Chevalier, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Grégory Chevalier.

Guada returns

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Nuno Duarte Oliveira Rebelo va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de returns, Alexandre Magno Falcão, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 186 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de returns va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Alfonso Agustín Fonfría.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de returns va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Lutz Schuster-Otto, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): returns van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Lutz Schuster-Otto des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Joachim Rusinowicz va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Miguel Mora Aragon va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Timi Nurkka ocupà el lloc d'en Edmund Radecki al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de returns quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.