Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arenas C.F. (485572) - Mallorca F.C. (433732) » 501522017: T45/J5/VII

Liga 501522017 Información oficial sobre el partido 501522017 en Hattrick

27.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VII.468 (38504)

Steagua de Fuensanta Alineación oficial del equipo 'Steagua de Fuensanta' en el partido 6 - 3 Die_Damn_Noob Alineación oficial del equipo 'Die_Damn_Noob' en el partido
0 - 1 Marceli Krefta (3')
0 - 2 Marcelo Botija Vela (16')
Ċensu Galea (17') 1 - 2
Giuliano Maltzeff (33') 2 - 2
Tamás Halmosi (54') 3 - 2
Ernesto Grimau (60') 4 - 2
Manuel Flierl (65') 5 - 2
5 - 3 Ahoztar Luzar (72')
Ċensu Galea (79') 6 - 3
Steagua de Fuensanta Alineación oficial del equipo 'Steagua de Fuensanta' en el partido 6 - 3 Die_Damn_Noob Alineación oficial del equipo 'Die_Damn_Noob' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steagua de Fuensanta Alineación oficial del equipo 'Steagua de Fuensanta' en el partido 3 - 0 Die_Damn_Noob Alineación oficial del equipo 'Die_Damn_Noob' en el partido
Tiene bastante suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua de Fuensanta

Goles Goles

  • 100 Minuto 17 (Gol de falta): Ċensu Galea va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 17.
  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors del Fuensanta amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 33, deixant Giuliano Maltzeff en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Fuensanta va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 54 Tamás Halmosi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ernesto Grimau, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a Fuensanta.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fuensanta va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manuel Flierl progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ċensu Galea va aprofitar per marcar el 6 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Manuel Flierl va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 6, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Grégory Paquet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fuensanta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giulio Marafatto de Fuensanta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Grégory Paquet semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Die_Damn_Noob

Goles Goles

  • 119 Minuto 3 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Die_Damn_Noob va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Marceli Krefta va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, Marcelo Botija Vela va augmentar l'avantatge de Die_Damn_Noob a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 153 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, Ahoztar Luzar va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Die_Damn_Noob en aconseguir el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Joan Vall va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Aleandro Minei va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Die_Damn_Noob es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.