Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cannabis SC 2 (1461031) - PuraRaza (1334310) » 501520777: T45/J3/VII

Liga 501520777 Información oficial sobre el partido 501520777 en Hattrick

13.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VII.446 (38482)

los-barreros Alineación oficial del equipo 'los-barreros' en el partido 4 - 1 Sons.of.Anarchy MC Alineación oficial del equipo 'Sons.of.Anarchy MC' en el partido
0 - 1 Manolo Cardena (31')
Bertín Arenas (33') 1 - 1
Teodosio Ramirez Rul (36') 2 - 1
Bertín Arenas (42') 3 - 1
Vasco De Poli (52') 4 - 1
los-barreros Alineación oficial del equipo 'los-barreros' en el partido 4 - 1 Sons.of.Anarchy MC Alineación oficial del equipo 'Sons.of.Anarchy MC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los-barreros Alineación oficial del equipo 'los-barreros' en el partido 2 - 1 Sons.of.Anarchy MC Alineación oficial del equipo 'Sons.of.Anarchy MC' en el partido
Tiene suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los-barreros

Goles Goles

  • 115 Minuto 33 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Bertín Arenas era molt més ràpid que el defensa Tit Pečolar. Al minut 33, el jugador de los-barreros va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): los-barreros prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Teodosio Ramirez Rul va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): Bertín Arenas va incrementar l'avantatge de los-barreros amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): El jugador Vasco De Poli de los-barreros es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Gait Harding va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de los-barreros.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de los-barreros, l'equip va recuperar la pilota al minut 35 i va contraatacar. En Pedro Romero Leguina va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del los-barreros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vasco De Poli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Bertín Arenas va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Bertín Arenas de los-barreros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de los-barreros Gait Harding va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Bienvenido Ubago va entrar en el seu lloc.

Sons.of.Anarchy MC

Goles Goles

  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Manolo Cardena va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): El SAMCRO se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 34, en Tit Pečolar va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): SAMCRO va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 59 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 287 Minuto 85 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del SAMCRO va deixar en bona posició a en Knudt Meyer-Bebra per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arist Burg es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tit Pečolar de SAMCRO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 53 (Lesión leve): En Malvydas Visagurskis de SAMCRO va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Iván Caramillo va prendre el seu rol al minut 53.