Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Mavelo (492741) - CD BETIS FEMENBINO AACC (1372116) » 501519900: T45/J7/VII

Liga 501519900 Información oficial sobre el partido 501519900 en Hattrick

10.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VII.430 (38466)

Atlético de Mavelo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Mavelo' en el partido 0 - 2 Murcia Imperial Alineación oficial del equipo 'Murcia Imperial' en el partido
0 - 1 Jo van Leeuwen (43')
0 - 2 Ulises Godínez (51')
Atlético de Mavelo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Mavelo' en el partido 0 - 2 Murcia Imperial Alineación oficial del equipo 'Murcia Imperial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético de Mavelo Alineación oficial del equipo 'Atlético de Mavelo' en el partido 3 - 0 Murcia Imperial Alineación oficial del equipo 'Murcia Imperial' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético de Mavelo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Siegfried Duckstein! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Raúl Garrido Hervás hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Omar Santolo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Omar Santolo de Atlético va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 44, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Mikael Kuoppamaa de Atlético va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Atlético va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Stefan Balšić va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Casimiro Quintozzi va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Juan Karanka va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tuomas Fonselius de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 29 de partit, quan un jugador de Atlético, en Juan Karanka, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Murcia Imperial

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb 43 minuts jugats, Jo van Leeuwen de Imperial va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Philipp Stauder va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ulises Godínez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Imperial, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Juan Arrieta Martínez va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.