Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

taboada ramil (315047) - CF Priorato (1436539) » 501514546: T45/J13/VII

Liga 501514546 Información oficial sobre el partido 501514546 en Hattrick

21.02.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / VII.334 (38370)

SPEEDOLL Alineación oficial del equipo 'SPEEDOLL' en el partido 0 - 1 Atl. Mandanga Alineación oficial del equipo 'Atl. Mandanga' en el partido
0 - 1 Clemente Tabellini (88')
SPEEDOLL Alineación oficial del equipo 'SPEEDOLL' en el partido 0 - 1 Atl. Mandanga Alineación oficial del equipo 'Atl. Mandanga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SPEEDOLL Alineación oficial del equipo 'SPEEDOLL' en el partido 2 - 0 Atl. Mandanga Alineación oficial del equipo 'Atl. Mandanga' en el partido
Tiene mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPEEDOLL

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Aedo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): SPEEDOLL va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ereño Zabarte va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan Antón Romero Hernández.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 65 per blocar una centrada d'en Pablo Albores va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de SPEEDOLL.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Samu Huiskonen va entorpir al marcador d'en Pablo Albores per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Al minut 86 es va veure una gran oportunitat per a SPEEDOLL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ereño Zabarte, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Pelayo García-Arista va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 88, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Atl. Mandanga

Goles Goles

  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Amândio Couraça sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Clemente Tabellini que, efectivament, va fer pujar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Amândio Couraça va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mandanga que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mandanga va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Julius Unzeitig va sortir per sobre el travesser.
  • 217 Minuto 89 (Ocasión evento especial cansancio): Ereño Zabarte estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.