Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KONTROLATU.T.S (491032) - C.D. Esparragosa de Lares (1370362) » 501512703: T45/J14/VII

Liga 501512703 Información oficial sobre el partido 501512703 en Hattrick

28.02.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / VII.301 (38337)

MANGA FIGTHER'S FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'MANGA FIGTHER'S FOOTBALL CLUB' en el partido 0 - 2 UdCanarion Alineación oficial del equipo 'UdCanarion' en el partido
0 - 1 Paul-Otto Ney (57')
0 - 2 Finn Zocher (85')
MANGA FIGTHER'S FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'MANGA FIGTHER'S FOOTBALL CLUB' en el partido 0 - 2 UdCanarion Alineación oficial del equipo 'UdCanarion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MANGA FIGTHER'S FOOTBALL CLUB Alineación oficial del equipo 'MANGA FIGTHER'S FOOTBALL CLUB' en el partido 0 - 1 UdCanarion Alineación oficial del equipo 'UdCanarion' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MANGA FIGTHER'S FOOTBALL CLUB

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FIGTHERS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gaetano Cardona va sortir per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): FIGTHERS va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jan Rolandsson va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gaetano Cardona de FIGTHERS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 64 (Lesión): Paco Villabaso no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Edison Jaramillo.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Guillermo Pleyán de FIGTHERS va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Amar Adžamija va prendre el seu rol al minut 76.

UdCanarion

Goles Goles

  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): Amb 57 minuts jugats, Paul-Otto Ney de UdCanarion va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Finn Zocher de UdCanarion l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del UdCanarion van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Àlex Minguella, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paul-Otto Ney.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): Pietro Tononi de UdCanarion va abandonar el terreny de joc després de 10 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kim Tullius va entrar en el seu lloc.