Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Phienas Gordas (798028) - Guardias Negros (310262) » 501512104: T45/J4/VII

Liga 501512104 Información oficial sobre el partido 501512104 en Hattrick

20.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VII.291 (38327)

Club de la Ducha II Alineación oficial del equipo 'Club de la Ducha II' en el partido 2 - 1 Guardias Negros Alineación oficial del equipo 'Guardias Negros' en el partido
Jörg-Michael Wiederer (2') 1 - 0
Diego Debrul (21') 2 - 0
2 - 1 Tino Eckenstein (32')
Club de la Ducha II Alineación oficial del equipo 'Club de la Ducha II' en el partido 2 - 1 Guardias Negros Alineación oficial del equipo 'Guardias Negros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club de la Ducha II Alineación oficial del equipo 'Club de la Ducha II' en el partido 2 - 0 Guardias Negros Alineación oficial del equipo 'Guardias Negros' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de la Ducha II

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Diego Debrul la va rematar Jörg-Michael Wiederer amb una magnífica volea que va fer pujar per a Ducha el 1 - 0.
  • 140 Minuto 21 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Ducha va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Diego Debrul aconseguint el 2 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rémi Payet de Ducha amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lilian Grondin de Ducha la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Guardias Negros

Goles Goles

  • 154 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 els visitants van aconseguir el 2 - 1 quan Tino Eckenstein va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Guardias, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Klaus Dieter Sticker va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Tino Eckenstein va fer una jugada per la banda esquerra, però Savaş Salah va aturar el seu xut.
  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Klaus Dieter Sticker de Guardias va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Martí Agulló que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 89 minuts, el Guardias va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Eufemio Landi, jugador de Guardias, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 83. Sergio Guahardo-Fajardo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Siegbrand Ruderblatt va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.