Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chano Lopez Team (488416) - SD Feeder (489575) » 501511122: T45/J11/VII

Liga 501511122 Información oficial sobre el partido 501511122 en Hattrick

07.02.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 11 / VII.273 (38309)

Chano Lopez Team Alineación oficial del equipo 'Chano Lopez Team' en el partido 1 - 1 fuenlabrada ciudad Alineación oficial del equipo 'fuenlabrada ciudad' en el partido
Scott Whitehead (30') 1 - 0
1 - 1 Viktor Mittmann (38')
Chano Lopez Team Alineación oficial del equipo 'Chano Lopez Team' en el partido 1 - 1 fuenlabrada ciudad Alineación oficial del equipo 'fuenlabrada ciudad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chano Lopez Team Alineación oficial del equipo 'Chano Lopez Team' en el partido 2 - 0 fuenlabrada ciudad Alineación oficial del equipo 'fuenlabrada ciudad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chano Lopez Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Chano, atacant per l'esquerra al minut 30, va aprofitar el magnífic llançament de Scott Whitehead per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Scott Whitehead una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 37, però una magnífica aturada de Georgi Lalovski va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andrea Berlanda va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant Georgi Lalovski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Lars Behn del Chano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Lars Behn va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chano se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Chano va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Niels Ebbe Yssing Hansen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Chano va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raúl Giménez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Georgi Lalovski.

fuenlabrada ciudad

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de fuenlabrada eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Viktor Mittmann va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fuenlabrada va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ray ó Cuilinn va sortir per sobre el travesser.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Lars Behn haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a fuenlabrada al minut 62.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del fuenlabrada sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mălin Mărăcineanu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 68 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.