Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manolo Returns (1419820) - Valdecurros (486066) » 501509575: T45/J2/VII

Liga 501509575 Información oficial sobre el partido 501509575 en Hattrick

06.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 2 / VII.246 (38282)

Manolo Returns Alineación oficial del equipo 'Manolo Returns' en el partido 1 - 4 Rayo Moncloa Alineación oficial del equipo 'Rayo Moncloa' en el partido
0 - 1 Osvaldo Arcuri (8')
0 - 2 Albert Ozon (20')
Alex Dale (36') 1 - 2
1 - 3 Paul Germán Cielinsky (65')
1 - 4 Quique Soto Domecq (88')
Manolo Returns Alineación oficial del equipo 'Manolo Returns' en el partido 1 - 4 Rayo Moncloa Alineación oficial del equipo 'Rayo Moncloa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Manolo Returns Alineación oficial del equipo 'Manolo Returns' en el partido 2 - 5 Rayo Moncloa Alineación oficial del equipo 'Rayo Moncloa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manolo Returns

Goles Goles

  • 100 Minuto 36 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Alex Dale. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 36 de joc, que suposava el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Returns va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Poew Sen va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Returns va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 27 que Adrián Rey no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan Paulo Maquirriain des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 200 Minuto 89 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 89 amb una falta ben llançada per en Alex Dale, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Charles Brun de Returns amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Returns es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Bjoern Lüninck no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gholam Abbas Velashjerdi al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 62 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Wolf Tretscher no li va importar gens ni mica.

Rayo Moncloa

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Osvaldo Arcuri es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Albert Ozon va aprofitar un error defensiu al minut 20, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Moncloa.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Paul Germán Cielinsky, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Quique Soto Domecq de Moncloa va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 88. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Urbonas Šokaitis al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ginés Gámez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Deniz Erbaş estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, el Moncloa va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Urbonas Šokaitis s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Urbonas Šokaitis de Moncloa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Camillo Scipioni de Moncloa es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Alberto Luís Gargalo va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Moncloa estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.