Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E.Tàrrega' (1458192) - racing de molina (1458255) » 501507738: T45/J6/VII

Liga 501507738 Información oficial sobre el partido 501507738 en Hattrick

03.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VII.213 (38249)

La Linea F.C. Alineación oficial del equipo 'La Linea F.C.' en el partido 0 - 2 Rayo Egarense Alineación oficial del equipo 'Rayo Egarense' en el partido
0 - 1 Rolf Heimstetten (61')
0 - 2 Akın Dilge (63')
La Linea F.C. Alineación oficial del equipo 'La Linea F.C.' en el partido 0 - 2 Rayo Egarense Alineación oficial del equipo 'Rayo Egarense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Linea F.C. Alineación oficial del equipo 'La Linea F.C.' en el partido 2 - 0 Rayo Egarense Alineación oficial del equipo 'Rayo Egarense' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Linea F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Aguado López va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Egarense. La jugada d'estratègia del Linea per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mauro Sorzano va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Passats 71 minuts de joc, en Maíz Gomensoro de Linea va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Rayo Egarense

Goles Goles

  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): En Casimiro Urgel va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Rolf Heimstetten la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Akın Dilge, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Pau Dou va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): El Egarense va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 29, però en Ignacio Goitisolo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Egarense va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Oscar Chapeta va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84, Rolf Heimstetten de Egarense va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): Egarense va fer una substitució al minut 16. Gevorg Eliasyan va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ignacio Goitisolo.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Rolf Heimstetten, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, OK potente): Ignacio Goitisolo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.