Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asensio FC (488587) - atletic trueno (992406) » 501503652: T45/J5/VII

Liga 501503652 Información oficial sobre el partido 501503652 en Hattrick

27.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VII.140 (38176)

Los No Negaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los No Negaos F.C.' en el partido 2 - 2 atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido
Fryderyk Witych (2') 1 - 0
1 - 1 Stefan Denner (21')
1 - 2 Claudiu Curţui (37')
Zdzisław Warczachowski (75') 2 - 2
Los No Negaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los No Negaos F.C.' en el partido 2 - 2 atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los No Negaos F.C. Alineación oficial del equipo 'Los No Negaos F.C.' en el partido 3 - 1 atletic trueno Alineación oficial del equipo 'atletic trueno' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los No Negaos F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Negaos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Zdzisław Warczachowski que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 75 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Zdzisław Warczachowski de Negaos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Negaos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 78, quan Henrique Gabriel Serafim va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zdzisław Warczachowski de Negaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Colin Crawford de Negaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

atletic trueno

Goles Goles

  • 109 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Antonio Tarazona es va complicar la vida al minut 2 intentant esquivar Fryderyk Witych en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del Negaos, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 0 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 164 Minuto 21 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 21 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de atletic. Stefan Denner el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Passats 37 minuts de partit, atletic es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Claudiu Curţui es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Bertjan de Mérode va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): Stefan Denner va xutar magistralment una falta al minut 79 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): atletic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sebastiaan van Eekelen no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alfonso Laín al camp.