Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Vila-seca (314623) - Shaolinens (123191) » 501503139: T45/J4/VII

Liga 501503139 Información oficial sobre el partido 501503139 en Hattrick

20.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VII.131 (38167)

REAL TRAVER Alineación oficial del equipo 'REAL TRAVER' en el partido 2 - 4 F.C. OGT Alineación oficial del equipo 'F.C. OGT' en el partido
Pierre Dutschmann (9') 1 - 0
1 - 1 Mircea Brehuescu (29')
1 - 2 Taavi Simulask (40')
1 - 3 Gerd Wessing (43')
Alberto Zapata (65') 2 - 3
2 - 4 Taavi Simulask (73')
REAL TRAVER Alineación oficial del equipo 'REAL TRAVER' en el partido 2 - 4 F.C. OGT Alineación oficial del equipo 'F.C. OGT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
REAL TRAVER Alineación oficial del equipo 'REAL TRAVER' en el partido 2 - 4 F.C. OGT Alineación oficial del equipo 'F.C. OGT' en el partido
Tiene un resultado normal 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,9 % 14,7 % 60,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL TRAVER

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 9 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Pierre Dutschmann llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): TRAVER no perdien la fe, i al minut 65 del partit, Alberto Zapata va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): TRAVER van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 14, però el xut de Alberto Zapata des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Rombout Boomaarts, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 203 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Boris Cheprakov de TRAVER va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Marcos Sebastián Débole, el jugador de TRAVER va ser expulsat al minut 41.

F.C. OGT

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 29 minuts quan Mircea Brehuescu va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a F.C..
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Taavi Simulask es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gerd Wessing va augmentar l'avantatge de F.C. a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Taavi Simulask va augmentar l'avantatge de F.C. a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Robert Marek va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Pedro Máximo Franchini. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 38, quan en Teemu Ahlvik va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Taavi Simulask. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pedro Máximo Franchini després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Phil Stone va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teemu Ahlvik de F.C. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Passats 37 minuts de joc, en Olympio Emmel de F.C. va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 095 Minuto 42 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Antonio Nave va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Mieczysław Malczyk.