Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shanghai SIPG F.C. (433733) - Atletic Lleida (1458770) » 501502309: T45/J6/VII

Liga 501502309 Información oficial sobre el partido 501502309 en Hattrick

03.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VII.116 (38152)

Boquerones, C.F. Alineación oficial del equipo 'Boquerones, C.F.' en el partido 4 - 1 Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D Alineación oficial del equipo 'Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D' en el partido
Héctor Rosendo (33') 1 - 0
Héctor Rosendo (36') 2 - 0
Maximilian Schropp (37') 3 - 0
Giuseppe Riccio (72') 4 - 0
4 - 1 Komar Zeta (81')
Boquerones, C.F. Alineación oficial del equipo 'Boquerones, C.F.' en el partido 4 - 1 Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D Alineación oficial del equipo 'Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Boquerones, C.F. Alineación oficial del equipo 'Boquerones, C.F.' en el partido 3 - 1 Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D Alineación oficial del equipo 'Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,1 % 7,3 % 21,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones, C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Rayco Madero estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Héctor Rosendo va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 33.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Héctor Rosendo es va introduir dins la defensa central al minut 36, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Boquerones, va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Maximilian Schropp progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Agrupacion. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Giuseppe Riccio la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Boquerones, es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Héctor Rosendo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Boquerones, se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Héctor Rosendo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Louis Wendland va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Héctor Rosendo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerhard Borgbom de Boquerones, va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Giuseppe Riccio de Boquerones, va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Danylo Konkov.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de Boquerones,, en Rayco Madero, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Agrupacion Deportiva Miñortense S.A.D

Goles Goles

  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors de Agrupacion no defallien en cap moment. Producte d'això, en Komar Zeta va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Agrupacion va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Tomasz Staniucha no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): Eugenio Baldoni va sortir coix del terreny de joc, substituït per Tomasz Staniucha. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 58 (Lesión leve): Agrupacion va fer una substitució al minut 58. Rolando Gadanha va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Javier Estébanez.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Komar Zeta no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Eugenio Baldoni, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.