Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BrétemaRCD (488466) - Asturias Patria Querida C.F. (434409) » 501499345: T45/J7/VII

Liga 501499345 Información oficial sobre el partido 501499345 en Hattrick

10.01.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VII.63 (38099)

A.C.F. Calella Alineación oficial del equipo 'A.C.F. Calella' en el partido 4 - 0 Asturias Patria Querida C.F. Alineación oficial del equipo 'Asturias Patria Querida C.F.' en el partido
Rutgerus van der Velde (42') 1 - 0
Emilio Rodríguez (49') 2 - 0
Jesús Luis Rodríguez (61') 3 - 0
Bernardo Hurtado (83') 4 - 0
A.C.F. Calella Alineación oficial del equipo 'A.C.F. Calella' en el partido 4 - 0 Asturias Patria Querida C.F. Alineación oficial del equipo 'Asturias Patria Querida C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C.F. Calella Alineación oficial del equipo 'A.C.F. Calella' en el partido 3 - 1 Asturias Patria Querida C.F. Alineación oficial del equipo 'Asturias Patria Querida C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C.F. Calella

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Calella, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de Rutgerus van der Velde per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Amb 49 minuts jugats, en Emilio Rodríguez va augmentar l'avantatge de Calella a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Peter Howlett el va rematar Jesús Luis Rodríguez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Bernardo Hurtado va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Costin Ienciu de Calella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rutgerus van der Velde de Calella es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Luis Rodríguez de Calella va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Costin Ienciu de Calella va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Udobro va prendre el seu rol al minut 82.

Asturias Patria Querida C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Zdeněk Silber va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 32, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fabio Fagliani va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Umberto Zucchini va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Miguel Cordellas va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Fabio Fagliani no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 216 Minuto 86 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Eduardo Angosto va ser clau en la jugada d'atac de Asturias al minut 86, quan ell mateix va fer una passada brutal a Guillermo Martos, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zdeněk Silber de Asturias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 44 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Tiberiu-Marian Curţui, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.