Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barsacampeon revenge (775881) - At. San Martin (1436314) » 501499260: T45/J13/VII

Liga 501499260 Información oficial sobre el partido 501499260 en Hattrick

21.02.2015 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / VII.61 (38097)

barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido 1 - 3 At. San Martin Alineación oficial del equipo 'At. San Martin' en el partido
0 - 1 Gabriel-Cosmin Arjoca (21')
0 - 2 Levente Csatlós (53')
0 - 3 Joaquín Montilla (78')
Manuel Yermo (81') 1 - 3
barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido 1 - 3 At. San Martin Alineación oficial del equipo 'At. San Martin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
barsacampeon revenge Alineación oficial del equipo 'barsacampeon revenge' en el partido 0 - 5 At. San Martin Alineación oficial del equipo 'At. San Martin' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barsacampeon revenge

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Manuel Yermo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Javier Quintero va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 26, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

At. San Martin

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gabriel-Cosmin Arjoca va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Levente Csatlós va augmentar l'avantatge de Martin a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joaquín Montilla, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alejandro Guanche no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Joaquín Montilla estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luis Serrano de Pablo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.