Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. argüerin (796140) - BigCAI TEAM (989245) » 501498492: T45/J4/VII

Liga 501498492 Información oficial sobre el partido 501498492 en Hattrick

20.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VII.48 (38084)

F.C. argüerin Alineación oficial del equipo 'F.C. argüerin' en el partido 0 - 2 malísimo f.c. Alineación oficial del equipo 'malísimo f.c.' en el partido
0 - 1 Gheorghe Moţpan (35')
0 - 2 Enrico Biancolilla (63')
F.C. argüerin Alineación oficial del equipo 'F.C. argüerin' en el partido 0 - 2 malísimo f.c. Alineación oficial del equipo 'malísimo f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. argüerin Alineación oficial del equipo 'F.C. argüerin' en el partido 0 - 6 malísimo f.c. Alineación oficial del equipo 'malísimo f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. argüerin

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Johan Vinland va estar a punt de marcar al minut 50 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al 68, Jonatan Genebriera hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Guillermo Travesedo. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El argüerin va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Jonatan Genebriera va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Luzón.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Joaquín Luzón va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 26 (Tirita (médico)): Marnix Laplasse va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de argüerin es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 095 Minuto 34 (Lesión): Manolo Gulina no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Nathaniel Livori.

malísimo f.c.

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): malísimo va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 35. Gheorghe Moţpan va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Enrico Biancolilla va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Jani Sairo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Gheorghe Moţpan al minut 74, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Mraz de malísimo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33 en Bastian Hoeft va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Enrico Biancolilla va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de malísimo estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Luca Burke-Walz se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 58 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Jani Sairo tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.