Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Móstoles_CF (1416678) - C.F.Sant Bartomeu (1371774) » 501497034: T45/J4/VII

Liga 501497034 Información oficial sobre el partido 501497034 en Hattrick

20.12.2014 15:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VII.22 (38058)

ral's team Alineación oficial del equipo 'ral's team' en el partido 1 - 1 Asociación Atlética Megacús Alineación oficial del equipo 'Asociación Atlética Megacús' en el partido
0 - 1 Ernest Casasampere (16')
Rostislav Tvrdý (39') 1 - 1
ral's team Alineación oficial del equipo 'ral's team' en el partido 1 - 1 Asociación Atlética Megacús Alineación oficial del equipo 'Asociación Atlética Megacús' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ral's team Alineación oficial del equipo 'ral's team' en el partido 2 - 3 Asociación Atlética Megacús Alineación oficial del equipo 'Asociación Atlética Megacús' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 34,0 % 37,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ral's team

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors del rals amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 39, deixant Rostislav Tvrdý en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): rals va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rostislav Tvrdý va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mario Valle Jiménez.
  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5 es va veure una gran oportunitat per a rals per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mário Luís Macacheira, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Abdelouahhab Batouli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de rals.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Alfredo Cirarruistia del rals ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En José María Pecina va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdelouahhab Batouli de rals va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Asociación Atlética Megacús

Goles Goles

  • 143 Minuto 16 (Gol de contra por la derecha): Ernest Casasampere va marcar al minut 16 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Megacús quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ernest Casasampere va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Abdelouahhab Batouli va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Ernest Casasampere va xutar a fora.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Megacús que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alejandro Romay, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Hans Seebär va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pier Luigi Nonnis, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alejandro Romay que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Évan Couvrat va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 84. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernest Casasampere de Megacús la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): En Fernando Matos ocupà el lloc d'en Mario Valle Jiménez al 19 minuts, dos minuts després que el jugador de Megacús quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 22 (Tirita): Era el minut 22 quan després d'una dura entrada, el jugador Mihai Burlacu de Megacús s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.