Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Churumbel C.F (48057) - Recreativo de Alvarus (440710) » 501492782: T45/J4/VI

Liga 501492782 Información oficial sobre el partido 501492782 en Hattrick

20.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 4 / VI.970 (15288)

zamuricotonicos Alineación oficial del equipo 'zamuricotonicos' en el partido 3 - 2 Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido
0 - 1 Helenio Seijo (4')
0 - 2 Gabriel Torregrosa (18')
Dino Mansueti (43') 1 - 2
Ryszard Kłomowicz (75') 2 - 2
Enar Auza (77') 3 - 2
zamuricotonicos Alineación oficial del equipo 'zamuricotonicos' en el partido 3 - 2 Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
zamuricotonicos Alineación oficial del equipo 'zamuricotonicos' en el partido 2 - 0 Recreativo de Alvarus Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Alvarus' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

zamuricotonicos

Goles Goles

  • 102 Minuto 43 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de zamuricotonicos van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Dino Mansueti en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): zamuricotonicos equilibrava la balança al minut 75. En Ryszard Kłomowicz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Enar Auza de zamuricotonicos aconseguir un gol al minut 77 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dimitar Zhelev va marxar de Joan Xavier Forcades en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de zamuricotonicos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 202 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Passaven 42 minuts quan Óscar Hungría des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de zamuricotonicos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Dino Mansueti, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Recreativo de Alvarus

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): El jugador Helenio Seijo de Recreativo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del zamuricotonicos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Gabriel Torregrosa la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Recreativo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Recreativo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Helenio Seijo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martín Ungía es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Fernando Lucena Marcos de Recreativo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Fernando Fuentes de Recreativo va abandonar el terreny de joc després de 13 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Fernando Lucena Marcos va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 65 (Tirita): Passats 65 minuts de joc, en Pedro García de Recreativo va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.