Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MareoSporting (439657) - Peritos de Jaèn (1460447) » 501492468: T45/J11/VI

Liga 501492468 Información oficial sobre el partido 501492468 en Hattrick

07.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 11 / VI.964 (15282)

MareoSporting Alineación oficial del equipo 'MareoSporting' en el partido 1 - 0 Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido
Alessandro Anemone (43') 1 - 0
MareoSporting Alineación oficial del equipo 'MareoSporting' en el partido 1 - 0 Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MareoSporting Alineación oficial del equipo 'MareoSporting' en el partido 2 - 1 Peritos de Jaèn Alineación oficial del equipo 'Peritos de Jaèn' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MareoSporting

Goles Goles

  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): MareoSporting, atacant per l'esquerra al minut 43, va aprofitar el magnífic llançament de Alessandro Anemone per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alessandro Anemone va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Rino Börsig va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 219 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a MareoSporting va estar a punt d'arribar en un córner. En Sébastien Guichard va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de MareoSporting va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lluís Albert Espigolé va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pasquale Mezzasalma va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 24 (Lesión): El jugador de MareoSporting Simone Martelli va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Waldemar Korzun va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 70 (Lesión): MareoSporting es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Luigi Dreisteinfurt no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesús Arrufat al camp.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): En Johannes Mannismäki ocupà el lloc d'en Paulo Dias Simões al 78 minuts, dos minuts després que el jugador de MareoSporting quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Peritos de Jaèn

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Sergen Gergöz va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sebastian Conraads de Peritos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sebastian Conraads es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jerôme Zagers de Peritos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.