Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LAS MEDIANIAS (779946) - Real Torpedo FC (1366549) » 501492297: T45/J9/VI

Liga 501492297 Información oficial sobre el partido 501492297 en Hattrick

24.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 9 / VI.961 (15279)

LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 1 - 0 basauri mu team Alineación oficial del equipo 'basauri mu team' en el partido
Nedo Mircovich (89') 1 - 0
LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 1 - 0 basauri mu team Alineación oficial del equipo 'basauri mu team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 2 - 0 basauri mu team Alineación oficial del equipo 'basauri mu team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAS MEDIANIAS

Goles Goles

  • 120 Minuto 89 (Gol de falta): Nedo Mircovich va donar a MEDIANIAS un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): MEDIANIAS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Leanid Zhejal' ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): MEDIANIAS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lupo Zapata va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Thomasz Zinschitz.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Dogartzi Zuzuarregi de MEDIANIAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Lupo Zapata de MEDIANIAS va abandonar el terreny de joc després de 33 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Dogartzi Zuzuarregi va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Itzik Fialko no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

basauri mu team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Francesco Zampagna de basauri, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 65, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): basauri van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Mahmoud Amrouche des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Soler Turmo de basauri la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): Toni Vukčić no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Elías Ferrera que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.