Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Suburban Rebels FC (1582546) - Sporting Wanhjo (799732) » 501491349: T45/J10/VI

Liga 501491349 Información oficial sobre el partido 501491349 en Hattrick

31.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 10 / VI.944 (15262)

Paraluegos, FC Alineación oficial del equipo 'Paraluegos, FC' en el partido 0 - 5 KueRTy Alineación oficial del equipo 'KueRTy' en el partido
0 - 1 Vincent Schwarz (3')
0 - 2 Ivan Boogaerts (22')
0 - 3 Vincent Schwarz (32')
0 - 4 Vincent Schwarz (35')
0 - 5 Ben-Marlin von Campenhausen (77')
Paraluegos, FC Alineación oficial del equipo 'Paraluegos, FC' en el partido 0 - 5 KueRTy Alineación oficial del equipo 'KueRTy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Paraluegos, FC Alineación oficial del equipo 'Paraluegos, FC' en el partido 1 - 4 KueRTy Alineación oficial del equipo 'KueRTy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paraluegos, FC

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Paraluegos, va ser a punt de marcar al minut 74, quan el seu jugador Serge van Horne va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Tomislav Kovač de Paraluegos, va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bruno Bolls després que el jugador de Paraluegos, li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

KueRTy

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 3, quan Vincent Schwarz va posar els visitants KueRTy per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el KueRTy va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ivan Boogaerts, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de KueRTy va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Vincent Schwarz.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, un xut de Vincent Schwarz des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Ben-Marlin von Campenhausen va incrementar l'avantatge a 0 - 5 per a KueRTy gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Adalbert Mourey, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Adalbert Mourey va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Petteri Marku va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): KueRTy van sortir al contraatac al minut 75, però Vincent Schwarz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Petteri Marku al minut 80, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.