Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sparta de Sibaris (995052) - RCD VIVES (1581024) » 501486337: T45/J3/VI

Liga 501486337 Información oficial sobre el partido 501486337 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VI.855 (15173)

Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido 3 - 0 los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido
Fernando Colinas (23') 1 - 0
Fernando Colinas (33') 2 - 0
Fernando Colinas (73') 3 - 0
Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido 3 - 0 los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sparta de Sibaris Alineación oficial del equipo 'Sparta de Sibaris' en el partido 7 - 0 los tipos FC Alineación oficial del equipo 'los tipos FC' en el partido
Es un cenizo 7.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sparta de Sibaris

Goles Goles

  • 120 Minuto 23 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Fernando Colinas al minut 23, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Sibaris i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Sibaris va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Fernando Colinas aconseguint el 2 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Fernando Colinas va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Fernando Colinas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sibaris se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Eugen Crac gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Amelio Jiménez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Antonio José Olmedilla va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Evarist Gubern de Sibaris va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

los tipos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): En Bryan Craigen va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Luis Jorge Guisla va superar els defenses rivals per velocitat al minut 43 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 58, quan un error defensiu va deixar Pablo Tixera completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Bryan Craigen va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Al minut 43 en Didac Marina va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Deivid Castellarnau de tipos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.