Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TresSonMultitud (1337644) - amigos del vino (124085) » 501486247: T45/J8/VI

Liga 501486247 Información oficial sobre el partido 501486247 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / VI.853 (15171)

TresSonMultitud Alineación oficial del equipo 'TresSonMultitud' en el partido 5 - 2 amigos del vino Alineación oficial del equipo 'amigos del vino' en el partido
Pascal Simon (21') 1 - 0
1 - 1 Javier Antonio Ventura Rodríguez (35')
Pascal Simon (37') 2 - 1
Pascal Simon (48') 3 - 1
Lamine Guessouss (63') 4 - 1
4 - 2 Carlos Baruque (85')
Lamine Guessouss (88') 5 - 2
TresSonMultitud Alineación oficial del equipo 'TresSonMultitud' en el partido 5 - 2 amigos del vino Alineación oficial del equipo 'amigos del vino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
TresSonMultitud Alineación oficial del equipo 'TresSonMultitud' en el partido 0 - 5 amigos del vino Alineación oficial del equipo 'amigos del vino' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TresSonMultitud

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): El jugador Pascal Simon de TresSonMultitud, després de 21 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Pascal Simon, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Amb 48 minuts jugats, en Pascal Simon va augmentar l'avantatge de TresSonMultitud a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Roberto Picasso va anar directament als peus de Lamine Guessouss que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 1.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TresSonMultitud pel centre va donar un gran resultat: el gol de Lamine Guessouss va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TresSonMultitud va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pascal Simon, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Viktor Onokhin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lamine Guessouss de TresSonMultitud es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Jordi Rahola va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

amigos del vino

Goles Goles

  • 161 Minuto 35 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 35 minuts Javier Antonio Ventura Rodríguez va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Un mica després, Carlos Baruque de amigos va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kastor Alteleorraga que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Agustí Cervera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TresSonMultitud. La jugada d'estratègia del amigos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Isaías Vitores va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Gonzalo Villa va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Juan González Almunia de amigos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Ángel Valdueza.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 36 (Lesión (no subst.)): amigos no podia fer cap canvi en Mircea-Iulian Apetri va deixar el terreny de joc al minut 36 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.