Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alberto balompié (1588697) - SuareZ 10 (312808) » 501485849: T45/J7/VI

Liga 501485849 Información oficial sobre el partido 501485849 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VI.846 (15164)

L'Esbart F C Alineación oficial del equipo 'L'Esbart F C' en el partido 2 - 1 Longuerón F.C. Alineación oficial del equipo 'Longuerón F.C.' en el partido
Geppino Zambon (41') 1 - 0
1 - 1 Enrique Ferrándis (49')
Geppino Zambon (64') 2 - 1
L'Esbart F C Alineación oficial del equipo 'L'Esbart F C' en el partido 2 - 1 Longuerón F.C. Alineación oficial del equipo 'Longuerón F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
L'Esbart F C Alineación oficial del equipo 'L'Esbart F C' en el partido 5 - 0 Longuerón F.C. Alineación oficial del equipo 'Longuerón F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Esbart F C

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): LEsbart, atacant per l'esquerra al minut 41, va aprofitar el magnífic llançament de Geppino Zambon per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Longuerón. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Geppino Zambon la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LEsbart es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): LEsbart per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Teo Rivero Sanchez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Medartas Tankelevičius va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LEsbart se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, José Carlos Falcone arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, Medartas Tankelevičius gairebé va marcar per a LEsbart des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Ione Pipó una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Erwan Chandelier va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Erwan Chandelier al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Giovanni Tugnoli va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Giovanni Tugnoli ocupà el lloc d'en José Carlos Falcone al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de LEsbart quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Al minut 86 de partit, el jugador Dênis Dutra de LEsbart es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 9 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Aurelian Józefiak, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Longuerón F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Enrique Ferrándis que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Oral Öznur, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dorian Niziński no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Enrique Ferrándis de Longuerón va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Armin Sommerfeldt va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Iván Núñez va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.