Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc noho (120806) - RdH (1595922) » 501484329: T45/J5/VI

Liga 501484329 Información oficial sobre el partido 501484329 en Hattrick

27.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VI.819 (15137)

Arenas de Carude Alineación oficial del equipo 'Arenas de Carude' en el partido 1 - 0 C.D Callao de Lima Alineación oficial del equipo 'C.D Callao de Lima' en el partido
Rafael Río (22') 1 - 0
Arenas de Carude Alineación oficial del equipo 'Arenas de Carude' en el partido 1 - 0 C.D Callao de Lima Alineación oficial del equipo 'C.D Callao de Lima' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Arenas de Carude Alineación oficial del equipo 'Arenas de Carude' en el partido 4 - 1 C.D Callao de Lima Alineación oficial del equipo 'C.D Callao de Lima' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arenas de Carude

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rafael Río ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Arenas es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Arenas la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Arenas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Wojciech Motała va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Timothy Cirone.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Arenas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 19, quan Edwin Sharpe va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alfredo Góntar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Wojciech Motała una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 65, però una magnífica aturada de Timothy Cirone va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): El jugador local Yannick Wieringa per poc que no incrementa el marcador al minut 69. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Timothy Cirone va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simó Gelabert de Arenas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Edwin Sharpe de Arenas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iu Forcada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Casimiro Almiña, el jugador de Arenas va ser expulsat al minut 86.

C.D Callao de Lima

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Callao va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dénes László, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Callao van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Dénes László des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wigberg Schomer de Callao va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Wigberg Schomer de Callao per doble groga al minut 81.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Manuel Guilherme Gil va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Callao es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.