Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

titanes verdiblancos (1419406) - Los Retornados (1586790) » 501483606: T45/J6/VI

Liga 501483606 Información oficial sobre el partido 501483606 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VI.806 (15124)

A Kintán Alineación oficial del equipo 'A Kintán' en el partido 1 - 1 Sporting of the Justice Alineación oficial del equipo 'Sporting of the Justice' en el partido
0 - 1 Jan Fafanđel (12')
Pol Encuentra (85') 1 - 1
A Kintán Alineación oficial del equipo 'A Kintán' en el partido 1 - 1 Sporting of the Justice Alineación oficial del equipo 'Sporting of the Justice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A Kintán Alineación oficial del equipo 'A Kintán' en el partido 2 - 1 Sporting of the Justice Alineación oficial del equipo 'Sporting of the Justice' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 8,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Kintán

Goles Goles

  • 112 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Kintán s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pol Encuentra que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 85 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Kintán enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Al minut 56, Manuel Díaz de Lavandero de Kintán va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): El jugador de Kintán Kjell Hovland va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Miguel Abecia va entrar en el seu lloc.

Sporting of the Justice

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, SJ es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jan Fafanđel es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SJ va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mustio Beinaran, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Benoît Everaert, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Kintán, però Derim Mumalo no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thierry Gontier de SJ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 57 (Tirita (médico)): Fabio Berselli va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de SJ es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.