Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Mitocondria CF (1460810) - estamos perdidos (310738) » 501482542: T45/J6/VI

Liga 501482542 Información oficial sobre el partido 501482542 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VI.787 (15105)

Real Mitocondria CF Alineación oficial del equipo 'Real Mitocondria CF' en el partido 0 - 3 Bcn Line Alineación oficial del equipo 'Bcn Line' en el partido
0 - 1 Jannik Lohnauer (33')
0 - 2 Pau Bassets (37')
0 - 3 Eemi Myyry (43')
Real Mitocondria CF Alineación oficial del equipo 'Real Mitocondria CF' en el partido 0 - 3 Bcn Line Alineación oficial del equipo 'Bcn Line' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Mitocondria CF Alineación oficial del equipo 'Real Mitocondria CF' en el partido 0 - 1 Bcn Line Alineación oficial del equipo 'Bcn Line' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mitocondria CF

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 77 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 77. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Iurie Diaconu la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Eleuterio Novás va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salva Olivos.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Eleuterio Novás, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Bcn Line

Goles Goles

  • 174 Minuto 33 (Gol de penalti): Line va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Jannik Lohnauer va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Line amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Pau Bassets, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Eemi Myyry va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 43, i va fer pujar el 0 - 3 per a Line.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Pau Bassets va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Elek Koplárovics va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Jannik Lohnauer de Line va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 81 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): 甘 (Gan) 'Frodo' 瑞锋 (Ruifeng) es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Gonzalo Rosendo no era cap impediment.
  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jesús Prats va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.