Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Somar CF (773063) - pick$roll (1436089) » 501482210: T45/J8/VI

Liga 501482210 Información oficial sobre el partido 501482210 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / VI.781 (15099)

Moyas Team Alineación oficial del equipo 'Moyas Team' en el partido 0 - 1 Lejos de la espuma Alineación oficial del equipo 'Lejos de la espuma' en el partido
0 - 1 János Kóti (73')
Moyas Team Alineación oficial del equipo 'Moyas Team' en el partido 0 - 1 Lejos de la espuma Alineación oficial del equipo 'Lejos de la espuma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Moyas Team Alineación oficial del equipo 'Moyas Team' en el partido 1 - 2 Lejos de la espuma Alineación oficial del equipo 'Lejos de la espuma' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,2 % 79,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moyas Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Àlex Papaceit va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Ventzislav Nachev del Moyas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Moyas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Víctor Velasco López, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 239 Minuto 49 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Filemón Santaclara va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Adam Danowski per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabián Desvalls es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Noé Cánovas de Moyas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Filemón Santaclara de Moyas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Eric Bellavista va prendre el seu rol al minut 76.

Lejos de la espuma

Goles Goles

  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a espuma prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en János Kóti.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Milton Lemons va entorpir al marcador d'en János Kóti per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Aapo Möttö que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): espuma va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lukáš Piskáček va desviar el xut final de Adam Danowski després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Armando Vaz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Lukáš Piskáček, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sean Peter Abrams de espuma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.