Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Propaganda (488802) - U. D. Logroñés (1581381) » 501482092: T45/J6/VI

Liga 501482092 Información oficial sobre el partido 501482092 en Hattrick

03.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 6 / VI.779 (15097)

Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido 4 - 0 Titoteam Alineación oficial del equipo 'Titoteam' en el partido
Antti Vuorela (6') 1 - 0
Loo Rong Tse (41') 2 - 0
Arno Gassler (43') 3 - 0
Arno Gassler (84') 4 - 0
Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido 4 - 0 Titoteam Alineación oficial del equipo 'Titoteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Propaganda Alineación oficial del equipo 'Atlético Propaganda' en el partido 2 - 1 Titoteam Alineación oficial del equipo 'Titoteam' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Propaganda

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antti Vuorela, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Loo Rong Tse, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Propaganda.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Idan Baum la va rematar Arno Gassler amb una magnífica volea que va fer pujar per a Propaganda el 3 - 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Arno Gassler es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jessie Garner al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Loo Rong Tse va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 72 (Ocasión de penalti): En Idan Baum va llançar un penal al minut 72. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El jugador local Leonardo Teli per poc que no incrementa el marcador al minut 78. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jessie Garner va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Xaver Kügler de Propaganda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Xaver Kügler va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Idan Baum de Propaganda es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Idan Baum va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Titoteam

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gino Crivellari, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Al minut 26 en Gerardo Belloso va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 58 (Lesión (no subst.)): Els seguidors de Titoteam es van desanimar perquè no hi havia cap suplent per a en David Narganes, que es va haver de retirar lesionat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 74 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Gino Crivellari se sentia fresc com una rosa.