Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ANGEL F.C. (1594181) - F.C. SILVA CONSTANTINA (441313) » 501479582: T45/J8/VI

Liga 501479582 Información oficial sobre el partido 501479582 en Hattrick

17.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 8 / VI.734 (15052)

Manzanillas FC Alineación oficial del equipo 'Manzanillas FC' en el partido 1 - 0 F.C. SILVA CONSTANTINA Alineación oficial del equipo 'F.C. SILVA CONSTANTINA' en el partido
Daniel Mejtský (78') 1 - 0
Manzanillas FC Alineación oficial del equipo 'Manzanillas FC' en el partido 1 - 0 F.C. SILVA CONSTANTINA Alineación oficial del equipo 'F.C. SILVA CONSTANTINA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manzanillas FC Alineación oficial del equipo 'Manzanillas FC' en el partido 1 - 1 F.C. SILVA CONSTANTINA Alineación oficial del equipo 'F.C. SILVA CONSTANTINA' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,0 % 9,5 % 67,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manzanillas FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Daniel Mejtský va donar a Manzanillas un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Manzanillas va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Ilan Alal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Theo Parsons quasi marca en una jugada assajada de córner que Tore Yngvesson havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Manzanillas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Daniel Mejtský, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Ivan Güttinger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Andoni Laufen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 24 (Tirita): Passats 24 minuts de joc, en Ivan Güttinger de Manzanillas va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

F.C. SILVA CONSTANTINA

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Edmundo Carniceiro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): SILVA va estar a punt d'empatar al 79 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Daniel Aramburu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduardo Mier.