Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bayern de la venta (310161) - Barcelona DC (435734) » 501479010: T45/J5/VI

Liga 501479010 Información oficial sobre el partido 501479010 en Hattrick

27.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VI.724 (15042)

bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido 6 - 1 Manacor A Alineación oficial del equipo 'Manacor A' en el partido
0 - 1 Felice De Andrè (28')
Ramon Bonbehí (31') 1 - 1
Jordi Almiñana (37') 2 - 1
Jorge Abel Pinheiro (39') 3 - 1
William Himmelsbach (68') 4 - 1
Jorge Abel Pinheiro (82') 5 - 1
Miguel Velázquez (84') 6 - 1
bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido 6 - 1 Manacor A Alineación oficial del equipo 'Manacor A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
bayern de la venta Alineación oficial del equipo 'bayern de la venta' en el partido 5 - 0 Manacor A Alineación oficial del equipo 'Manacor A' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bayern de la venta

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 31, Ramon Bonbehí de bayern empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): bayern s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Jordi Almiñana per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de bayern a 3 - 1. Jorge Abel Pinheiro va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del bayern van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en William Himmelsbach va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En William Himmelsbach sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jorge Abel Pinheiro que, efectivament, va fer pujar el 5 - 1!
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.M. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miguel Velázquez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del bayern es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 6 - 1 arribava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 19 (Ocasión evento especial rápido + pase): Salvatore Lippolis va marxar per velocitat al minut 19 i va fer una passada de la mort a Ramon Bonbehí, però aquest va fallar.
  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip bayern Rafael Raimundo quasi marca al minut 21 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sébastien Branchereau l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 56 quan Ramon Bonbehí de bayern gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Al minut 85, William Himmelsbach gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Abel Pinheiro de bayern es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): bayern es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ramon Bonbehí no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Josep Rausell al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de William Himmelsbach que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Manacor A

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): F.C.M agafava avantatge al minut 28 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Felice De Andrè amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, un refús desafortunat de Martín Cobo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Felice De Andrè no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Doğuş Elmas quasi redueix la diferència al marcador al minut 67, però una gran estirada d'en Leopoldo Aguilera va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): Al minut 64, Hans Werner Terrier de F.C.M va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Dániel Király va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.