Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cigalons a tope (30785) - Pol Vazzo3 (801252) » 501478725: T45/J3/VI

Liga 501478725 Información oficial sobre el partido 501478725 en Hattrick

13.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 3 / VI.719 (15037)

Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido 3 - 2 CD.ALCAZAR Alineación oficial del equipo 'CD.ALCAZAR' en el partido
Manuel Bisbal (19') 1 - 0
Carmine Gnoni (32') 2 - 0
2 - 1 Paco Moragas (42')
David de Bonet (44') 3 - 1
3 - 2 Grégoire Rabatin (87')
Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido 3 - 2 CD.ALCAZAR Alineación oficial del equipo 'CD.ALCAZAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tungsteno strikes back Alineación oficial del equipo 'Tungsteno strikes back' en el partido 1 - 2 CD.ALCAZAR Alineación oficial del equipo 'CD.ALCAZAR' en el partido
Tiene suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,6 % 44,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tungsteno strikes back

Goles Goles

  • 115 Minuto 19 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Anđelko Kostović no va poder aturar Manuel Bisbal de Tungsteno, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 19 el 1 - 0.
  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Tungsteno va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Carmine Gnoni aconseguint el 2 - 0.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Tungsteno a 3 - 1. David de Bonet va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Bisbal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David de Bonet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Aurelio Ciscar va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Álex Ramírez de Guzmán.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Gustavo Cotoner no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

CD.ALCAZAR

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paco Moragas, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 153 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els jugadors de CD.ALCAZAR no defallien en cap moment. Producte d'això, en Grégoire Rabatin va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Faraz Khoshkebijari va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Guillermo Román va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del CD.ALCAZAR va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Grégoire Rabatin no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Grégoire Rabatin de CD.ALCAZAR es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Porfírio Gaspar de CD.ALCAZAR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.