Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ragnork (49168) - Demoníacs (1416684) » 501478373: T45/J14/VI

Liga 501478373 Información oficial sobre el partido 501478373 en Hattrick

28.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / VI.712 (15030)

Ragnork Alineación oficial del equipo 'Ragnork' en el partido 1 - 1 legazpi sport Alineación oficial del equipo 'legazpi sport' en el partido
Abdelouaris Basri (20') 1 - 0
1 - 1 Niceto Arca (76')
Ragnork Alineación oficial del equipo 'Ragnork' en el partido 1 - 1 legazpi sport Alineación oficial del equipo 'legazpi sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ragnork Alineación oficial del equipo 'Ragnork' en el partido 2 - 0 legazpi sport Alineación oficial del equipo 'legazpi sport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ragnork

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Ragnork va ser Abdelouaris Basri.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Ragnork per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Federico Moreno Cala, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gregor Vogelrain va rematar alt.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sabino Alango va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Ignacio Arias gairebé va marcar per a Ragnork des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sabino Alango de Ragnork va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Louis Pflegerl que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Sabino Alango s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 80 (Lesión (no subst.)): Ragnork no podia fer cap canvi en Abdelouaris Basri va deixar el terreny de joc al minut 80 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

legazpi sport

Goles Goles

  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): El jugador Niceto Arca de legazpi es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): legazpi van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 54, però Stéphane Arnault va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.