Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo de Alcorcon (437405) - Cumbraos (1456267) » 501478201: T45/J13/VI

Liga 501478201 Información oficial sobre el partido 501478201 en Hattrick

21.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / VI.709 (15027)

Torcuatosteam Alineación oficial del equipo 'Torcuatosteam' en el partido 4 - 3 Txeroquis Alineación oficial del equipo 'Txeroquis' en el partido
0 - 1 Jaime González de Prado (25')
Carlos Moreno Rubio (31') 1 - 1
Anıl Naşit (34') 2 - 1
Anıl Naşit (38') 3 - 1
Kamil Jadach (39') 4 - 1
4 - 2 Francés Forés (42')
4 - 3 Provokentios Gerontakis (49')
Torcuatosteam Alineación oficial del equipo 'Torcuatosteam' en el partido 4 - 3 Txeroquis Alineación oficial del equipo 'Txeroquis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torcuatosteam Alineación oficial del equipo 'Torcuatosteam' en el partido 2 - 0 Txeroquis Alineación oficial del equipo 'Txeroquis' en el partido
Tiene suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torcuatosteam

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Passat el minut 31 de joc, Carlos Moreno Rubio facilitava les coses al Torcuatosteam amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Goran Živadinović és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Anıl Naşit perquè aconseguís el 2 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Torcuatosteam va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Anıl Naşit, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kamil Jadach va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fidel Busó al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Kamil Jadach va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jordi Casasas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 48, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Al minut 58, Goran Živadinović gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Moreno Rubio de Torcuatosteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Txeroquis

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador de Txeroquis Jaime González de Prado va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 25 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 42 (Gol de contra por la derecha): El jugador Francés Forés de Txeroquis es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Provokentios Gerontakis de Txeroquis va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Eduard Verentsov va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Francés Forés rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Gardenyes de Txeroquis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Patricio Cota de Txeroquis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Txeroquis puguin veure en Moti Etgar jugant de nou; ja que al minut 32 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Francés Forés el va substituir sense tenir temps d'escalfar.