Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antharis (774779) - Asturias Balompié (1368701) » 501477563: T45/J7/VI

Liga 501477563 Información oficial sobre el partido 501477563 en Hattrick

10.01.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 7 / VI.698 (15016)

Antharis Alineación oficial del equipo 'Antharis' en el partido 2 - 1 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
0 - 1 Llàtzer Sentenach (42')
Rareş Lisenche (44') 1 - 1
Marco Gagliardi (77') 2 - 1
Antharis Alineación oficial del equipo 'Antharis' en el partido 2 - 1 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antharis Alineación oficial del equipo 'Antharis' en el partido 2 - 0 Asturias Balompié Alineación oficial del equipo 'Asturias Balompié' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antharis

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors del Antharis amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 44, deixant Rareş Lisenche en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador Marco Gagliardi de Antharis, després de 77 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Al minut 32, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 36, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Mihai Trancotă sempre els tira per la dreta i en Alfonso Prados, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Gonzalo Serrano Crespo va enviar un xut des de 40 metres al minut 50, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Gonzalo Serrano Crespo de Antharis gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jerzy Kokowicz de Antharis va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Antharis es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Kamil Strumidło no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jesper Bisgaard al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Marco Gagliardi, que no va rendir al seu nivell habitual.

Asturias Balompié

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): Llàtzer Sentenach va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Asturias, al minut 42. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Ştefan Claici que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ignacio Grillet s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.