Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ice Wolves (1365057) - Sparguiteam (775104) » 501475401: T45/J14/VI

Liga 501475401 Información oficial sobre el partido 501475401 en Hattrick

28.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 14 / VI.659 (14977)

Learitos Alineación oficial del equipo 'Learitos' en el partido 0 - 1 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
0 - 1 Sergio Ortega (81')
Learitos Alineación oficial del equipo 'Learitos' en el partido 0 - 1 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Learitos Alineación oficial del equipo 'Learitos' en el partido 2 - 0 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Learitos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Erdit Hyskaj arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Learitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Alfredo Gozalbo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Sparguiteam

Goles Goles

  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): Sergio Ortega va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Sparguiteam i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Patryk Koryciak va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Finn Nyquist, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Sparguiteam van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Iván Barbón no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Sparguiteam van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Salustiano Seara va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 205 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sparguiteam va estar a punt de marcar quan Henri Kovasiipi va fer una passada impressionant a Sergio Ortega, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Daniel Dudău va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sparguiteam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Henri Kovasiipi va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 86 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Daniel Dudău, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 304 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Badiden Moudani. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.