Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Minü (121722) - Xpt FC (307492) » 501474641: T45/J5/VI

Liga 501474641 Información oficial sobre el partido 501474641 en Hattrick

27.12.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 5 / VI.646 (14964)

Aleix Football Club Alineación oficial del equipo 'Aleix Football Club' en el partido 0 - 2 DINAMITA F.C. Alineación oficial del equipo 'DINAMITA F.C.' en el partido
0 - 1 Herbert Grønholdt (44')
0 - 2 Emil Văcărel (80')
Aleix Football Club Alineación oficial del equipo 'Aleix Football Club' en el partido 0 - 2 DINAMITA F.C. Alineación oficial del equipo 'DINAMITA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aleix Football Club Alineación oficial del equipo 'Aleix Football Club' en el partido 2 - 0 DINAMITA F.C. Alineación oficial del equipo 'DINAMITA F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aleix Football Club

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alejandro Rivero Osuna va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Jean-Emmanuel Le Gal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Football va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Alejandro Rivero Osuna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Manos Dionellis arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 el Football va posar setge sobre la defensa central visitant però en Benjamin Paysant no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Benjamin Paysant va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Manos Dionellis de Football va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Timo Wilén va prendre el seu rol al minut 81.

DINAMITA F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de DINAMITA van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Herbert Grønholdt.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Emil Văcărel va marcar al minut 80 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Duarte Maurício Tormenta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 40 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 40, el DINAMITA estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Giuseppe Cau va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Christian Hegyi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de DINAMITA que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El DINAMITA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Yann Moity va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Corghi.