Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Viralatas FC (1600122) - Mallorca Atlètic (1457357) » 501474518: T45/J1/VI

Liga 501474518 Información oficial sobre el partido 501474518 en Hattrick

29.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 1 / VI.644 (14962)

Wensislaw Alineación oficial del equipo 'Wensislaw' en el partido 2 - 2 C.F.Vilanova i la geltru Alineación oficial del equipo 'C.F.Vilanova i la geltru' en el partido
Essa Bin-Ghadayer (2') 1 - 0
1 - 1 Víctor Iriztain (27')
1 - 2 Víctor Iriztain (34')
Oddleif Selmer-Olsen (58') 2 - 2
Wensislaw Alineación oficial del equipo 'Wensislaw' en el partido 2 - 2 C.F.Vilanova i la geltru Alineación oficial del equipo 'C.F.Vilanova i la geltru' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Wensislaw Alineación oficial del equipo 'Wensislaw' en el partido 4 - 2 C.F.Vilanova i la geltru Alineación oficial del equipo 'C.F.Vilanova i la geltru' en el partido
Tiene mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,3 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wensislaw

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Wensislaw s'avançava al marcador al minut 2, després d'un rebot que va caçar en Essa Bin-Ghadayer per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Wensislaw equilibrava la balança al minut 58. En Oddleif Selmer-Olsen, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 49 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Steffen Otzberg, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a C.F.Vilanova, però Oddleif Selmer-Olsen no va poder encertar el xut.
  • 213 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Larrun Okiñena de Wensislaw va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 51, però no va estar gaire encertat.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Wensislaw va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesús Boronat va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Arturo Ponce.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Wensislaw va estar a punt de posar-se per davant al minut 82 però Nils Johansen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Essa Bin-Ghadayer de Wensislaw va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Tarenaldo Ferrer Fuentes de Wensislaw va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

C.F.Vilanova i la geltru

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Xorxe Martín la va convertir en gol amb un remat de cap en Víctor Iriztain tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 27 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Víctor Iriztain es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Després de 35 minuts, Steffen Otzberg va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Leo Rumenić va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Víctor Iriztain quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Leo Rumenić, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de C.F.Vilanova van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 83 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Víctor Iriztain, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): C.F.Vilanova es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Xorxe Martín no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Marino Protić al camp.