Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Força Roja (797192) - Caravia Fc (118692) » 501472658: T45/J13/VI

Liga 501472658 Información oficial sobre el partido 501472658 en Hattrick

21.02.2015 14:00:00
Liga: Temporada 45 / Jornada 13 / VI.610 (14928)

Força Roja Alineación oficial del equipo 'Força Roja' en el partido 3 - 1 Jacarilla cf Alineación oficial del equipo 'Jacarilla cf' en el partido
Kirk Rizzo (31') 1 - 0
1 - 1 Nicolas Deichmann (56')
José María Ventura (63') 2 - 1
Jorge Martín Prat (74') 3 - 1
Força Roja Alineación oficial del equipo 'Força Roja' en el partido 3 - 1 Jacarilla cf Alineación oficial del equipo 'Jacarilla cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Força Roja Alineación oficial del equipo 'Força Roja' en el partido 1 - 1 Jacarilla cf Alineación oficial del equipo 'Jacarilla cf' en el partido
Tiene suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,1 % 19,1 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Força Roja

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Kirk Rizzo de Força va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Jorge Martín Prat va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Força, José María Ventura, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Força va augmentar la diferència quan Jorge Martín Prat no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jorge Martín Prat de Força va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Gonzalo Haro Esteban es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Rodrigo Aguilar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Força se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Jacarilla cf

Goles Goles

  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Nicolas Deichmann per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Carlos Mires va rebre molts aplaudiments. Al minut 6 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hilmar Mauer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Carlos Mires va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jordi Traveset, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Hardy Wiesmann per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 48, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.